Trivsamt hotell med växter

Hotellkedjor över världen
17th februari 2023

Oavsett om du driver ett mindre pensionat eller ett hotell är du antagligen mån om att både gästerna och personalen ska trivas på plats. Det finns många saker du kan göra för att hotellet ska bli mer trivsamt. Ett bra exempel på det är att pryda området med växter och blommor. I det här inlägget kan du läsa mer om hur du kan få tag på passande växter för ditt hotell och hur du får dem att trivas.

Skaffa det du behöver

Om du vill odla fram hotellets växter och blommor finns det flera saker du behöver införskaffa. Du behöver till exempel köpa hem frön eller lökar beroende på vilka typer av växter eller blommor som du vill ska växa fram. Du hittar fröer och lökar på flo-rea.com där du kan handla allt från vackra dahlior till rosenskära, solrosor och andra fina blommor som kommer göra sig fina i hotellets rabatter. Förutom att du behöver fröer behöver du också ha näringsrik jord och verktyg för att du ska kunna ta hand om växterna.

Ta hand om växterna

För att de blommor du valt ut ska trivas och växa är det viktigt att du ser till att vattna dem regelbundet. Det är också viktigt att du inte sätter dem för tidigt då de är känsliga mot frost. För att ta hand om blommorna kan du till exempel använda beskärningsverktyg för att ta bort delar som vissnat, spade för att gräva i jorden och en räfsa för att kultivera jorden.

Hotellkedjor över världen

culture