Ta in på pensionat och få trädgårdsinspiration

Pensionat i Sverige
10th januari 2023

Det finns många pensionat och små hotell runt om i Sverige som drivs av mycket engagerade personer. Att boka in sig på ett pensionat istället för på en stor hotellkedja under semestern kan vara ett bra val av många anledningar. Dels kommer du med största sannolikhet få ett mycket mer personligt bemötande, dels kan du få uppleva saker ingen hotellkedja kan ge dig.

Om du är trädgårdsintresserad kan ett pensionat eller litet boutiquehotell vara ett bra alternativ. Det finns nämligen många sådana som har mycket fina trädgårdar på sitt område. På så sätt kan du själv få inspiration till din egen trädgård. Hos Wexthuset hittar du fröer och andra saker du behöver till trädgården.

Ta inspiration utan att kopiera

Ett besök på ett pensionat kan inspirera dig till hur du vill ha din egen trädgård, men det betyder inte att du behöver kopiera rakt av. Om du är osäker på vilka växter som passar var och liknande, kan du få många tips hos Wexthuset.

Det är inte säkert att du kan odla på samma sätt som på pensionatet du besökte. Dels beror det på vilka odlingszoner ni befinner er i, dels beror det på saker som utrymme, vilken slags mark du har och liknande.

Har du riktig tur kan du även hitta pensionat som också håller i odlingskurser eller liknande. Odling och plantering är ett intresse som har fått sig ett rejält uppsving de senaste åren, och många vill lära sig mer inom detta spännande område.

Pensionat i Sverige

culture